JANINAS

Like an angel sent from above

Jag är så glad att vi fick dig, lillskruttan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Alltså åh! Jag måste säga att jag nog lite avundas ditt liv just nu. Jag är också född -91, men känner att jag inte alls är i en situation just nu där jag kan skaffa barn – Men det skiter mitt hjärta i, som längtar sååå efter ett barn!
    Vilken glädje jag får av att varje dag läsa om dig, ditt liv o din fina, fina familj! Jag drömmer mig bort till en framtid där jag också får hålla mitt eget barn i famnen…

    Sen ville jag också säga att du är helt jättesöt – Jag menar det, jättesöt! Jag drunkar i dina gröna ögon. Men nu ska jag sluta skriva av mig allting i en kommentar innan jag ger mig själv en stalkerstämpel i pannan…

stats