JANINAS

Första gången blåbär

Idag har vi varit till Oravais och hälsat på min mormor och morbror. Jag hade med mig en plastburk som jag hade tänkt vi skulle fylla med blåbär, men så fanns det inte så mycket färdiga blåbär som jag hade förväntat mig. Så det blev inget att frysa in, men jag plockade lite i alla fall och tog hem. Joline spottade ut blåbären förr idag och föredrog att äta smörblommor istället, men ikväll mumsade hon glatt i sig alla bär vi gav henne. Hon fick äta ur våra händer och det är alltid lika roligt att se när hon plockar åt sig något på egen hand och stoppar i munnen, jag blir lika förundrad varje gång! Kan fortfarande inte förstå att vår minsting blivit så stor.

Hon mmm’ade och sög på fingrarna när blåbären tog slut, så det var helt klart en favorit. Jag har redan bestämt att vi ska åka till nån skog snart när fler bär mognat, och hjälpas åt att plocka allesammans. Daniel gillar inte att plocka bär men vill han ha bärpaj i vinter så får han allt hjälpa till! Sen är det en rolig grej att göra hela familjen, tycker jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fammo

  Att man kan vara ljuvlig! De söta, runda fingrarna som försöker greppa<3 Smultronen e stora å röda vid villan, även blåbär kommer men senare än vanligt.

 2. madde

  Ja, det är ju så mysigt att vara ute i skogen och plocka bär och svamp. :) Håller med dig! Jag tycker din blogg är jättebra, tycker om att läsa om ert familjeliv och era barn, så även fast det känns svårt att skriva för dig så är det jättekul att läsa. Och jag har inte märkt något förutom lite glesare uppdateringar. Hoppas glädjen med bloggen kommer tillbaka. :)

 3. linneagranstrom

  Så söt hon är och bodyn verkar ju vara hur härlig som helst :)

  JANINA SVARAR: Tack! :) Den ÄR verkligen hur härlig som helst! :)

stats