JANINAS

Lillstumpan 8 månader!

Idag har det gått 8 månader sen vår minsta älskling kom till världen! Det känns både som att hon alltid funnits med i vår lilla familj, och som att hon fortfarande är en liten nyföding. Konstig känsla det där!

Som sagt så kryper hon nu. Överallt. Sätter man sig ner på golvet, sträcker ut armarna och säger ”Kom Joline!”, så skiner hon upp som en sol och börjar genast krypa mot en samtidigt som hon flåsar som en hund (det gör hon alltid när hon är ivrig, haha). Hon är ständigt ”på språng” så man måste se efter var man går och vad hon kan få tag på.

När hon började få kläm på krypandet, slutade hon att prata. Förut har hon sagt mamama, (ibland) mamma, papapa, vah och tätätä, men jag antar att hon varit så fokuserad på att lära sig krypa den senaste veckan så hon inte tänkt så mycket på att prata. Det är också helt normalt, att de tar en sak i taget. Hon fortsätter dock skrika utan anledning (glädjetjut alltså), gurgla, och ha andra ljud.

Men annars så har hon faktiskt inte ändrat så mycket mer den senaste månaden. Ni kan läsa mer om matvanor och sovvanor HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fammo

    Ett jättegrattis till lilla, ljuvliga ungen som blir 8 mån. Hon e en sån härlig unge med en storasyster hon ser upp till å lär sej av å härliga föräldrar som ger tid! Ni e alla guldvärda<3

stats