JANINAS

Lindex goes Molo style

Hittade dessa godingar på Lindex för nån vecka sen, och kom direkt att tänka på Molo. Molo är ett av mina favorit klädmärken för barn, men plånboken sätter stopp. Istället är det Lindex och H&M som gäller för det mesta för oss, så slipper jag (och plånboken) gråta när barnen klottar ner sig och fläckarna inte går bort i tvätten.

Men ni kan ju tänka er hur glad jag blev när jag hittade domhär Molo inspirerade (?) kortärmade bodysarna, jag hade svårt att bestämma mig för vilken Jollan skulle få, men till sist blev det den rosa. Funderar starkt på att köpa den blå också. Jag fullkomligt älskar mycket mönster och färger på barnkläder. Mera sånt, tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats