JANINAS

Linköping 22 – 26.7
Var ska jag börja? Linköping var awesome! Carro är awesome och jag hade en awesome resa. Det var nog första resan jag var på utan att ha hemlängtan sista dagen, och med tanke på att Daniel och barnen var kvar här hemma så säger väl det rätt mycket om hur bra jag hade det där borta, haha. Det är absolut en stad jag kan tänka mig bo i och tanken att ha nära till Carro är ju nästan för bra för att vara sann.

Vi har fikat, ätit god mat, gått på stan, gått på promenad, haft filmkväll, tatuerat oss, jaa herrejösses vad vi hunnit med mycket på fyra dagar. Det var så skönt att bara vara vi två, utan barn och (bortsett från att Carro jobbade) utan måsten.

Det kändes surt att komma tillbaks till denhär råtthålan. Nästa gång åker vi hela familjen och då stannar vi förhoppningsvis kvar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny B

  Intressant att se sin egen stad ur ”turistperspektiv” :) Kul att ni besökte slussarna i Tannerfors, inte långt ifrån där jag bor.

 2. Johanna från Norrköping

  Hej! Jag älskar Linköping! Jag och min lilla familj bor i Norrköping (också mysig stad) som är grannstad. Men när jag och min man ska ta det lugnt och lyxa till det utan barn, då åker vi till Linköping och tar in på hotell :-) äääälskar att strosa runt där!

  Vad coolt om ni skulle flytta dit någon gång. Har läst din blogg länge så det skulle vara häftigt om man stötte på dig och din fina familj där.

  Jag håller tummarna att ni ska kunna flytta var ni vill och känna er nöjda och glada med det.

  Jag tycke att du verkar vara en underbart härlig tjej!!

  Ps har också 2 tjejer i dina barns ålder :-)

  Stor kram!

  JANINA SVARAR: Du förstår nog inte hur avundsjuk jag är på dig (och alla andra förstås) som bor där i närheten ;) så himla mysig stad! Vi ska hoppas att vi hittar jobb där snart så kan även vi flytta dit :) Kramar!

 3. JohannaK

  Riktigt bekant ställe för mig…bodde nio år bara drygt en timmes resa ifrån Linköping <3 Dit åkte vi då vi ville shoppa loss på Ikea ;)

 4. Magnolia

  Hur jag än anstränger mej för att se den stora näsan nån nämnt om så ser jag den varken på dej eller Carro. Ni är fina båda två! Kul med tatueringen!

 5. Linda Granér

  Hej! Hamnade in här på din blogg för int så längesen å har läst lite bakåt. Fin blogg du har! Blev alldeles nostalgisk av att se dehär härliga bilderna från Linköping. Det är en fin stad! Bodde själv där som 15-åring och gick halva högstadiet där. Verkar ha varit en underbar resa!

stats