JANINAS

Linköping, baby!

Wiiiie I can’t believe it! Igår bokade jag resan så nu är det helt säkert att det blir av! Den 22 juli åker jag SJÄLV till Stockholm och där väntar Carro på mig, så kör vi till Linköping och så ska jag bo hos henne till fredag. Åh vad det ska bli skönt att vara bara vi två. Synd bara att hon jobbar, men den lediga tid vi får är guldvärd! Vi har ju inte sett varann sen april.

Det var ju detta jag jobbat extra för nu i juni, så att jag ska ha råd. Jag har jobbat två lördagar i rad nu och så ska jag jobba hela midsommarhelgen. Då ska jag ta igen all shopping som inte blev av när vi var i Stockholm då jag var pank. Jiihaa!

Men bäst av allt är ändå att jag får träffa min älskade Carro. Vi har alltid så roligt tillsammans! Hon är så lik mig på så många sätt, vi delar både humor och åsikter. En mer varmhjärtad person får man fan söka efter! Så snäll och klok, vill bara ens bästa och finns alltid där. Åååh jag blir pirrig bara av tanken att vi snart träffas igen 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Va kul !! Jag bor endast fyra mil ifrån Linköping , och åker dit ofta! :) jättefin stad, säg till om du vill ha några tips om staden ;)

 2. Freja

  Hello!
  Gillar din blogg starkt och tycker att det är så kul att du ska till Linköping för jag bor bara 20 min söder ut i en liten håla som heter Mjölby.
  Ha det jättebra i Linköping!
  Tycker du ska gå in på New Yorker, en affär som säkert skulle passa dig! ;)

  / Freja

 3. Cecilia

  Oj så roligt att du har en resa framför dej :) något att se fram emot, du är absolut värd denna resa. Det kommer säkert vara bra både för dig och resten utav familjen. Du kommer att få sakna dina barn lite emellan och dem kommer att få sakna dig också, och Daniel samma sak. Så himla nyttigt. Jätteroligt att du skall åka iväg på en trip till Sverige!

stats