JANINAS

Lite allt möjligt

Nu är lillan hemma och sover sött i sin säng. Allt hade förstås gått jätte bra hos mammas/mormors, hon ville inte ens komma hem så jag antar att hon gillar att vara där i Oravais bland alla katter ;)
Innan vi for hem var gick vi ner och hälsade på Hanna med familj. Nicolina och Yasmine hann kramas några gånger så än så länge kommer de överens! Väntar bara på den dagen då de börjar bli osams, det skulle ju vara så typiskt när vi mammor är så nära kompisar, haha. 

När vi kom hem badade jag Nicolina och gjorde henne färdig för sängen, nu sover hon som sagt och det ska jag också göra snart. Imorgon bitti klockan 8:20 ska jag befinna mig vid sjukhuset igen för att ta blodprov. Denna gång är det dock blodprovet som hör till ultraljudet som vi får göra i vecka 12, den 8 april närmare bestämt. Samtidigt ska jag ha med urinprov för att se så jag inte har urinvägsinfektion. Det där provet har jag drömt om SÅ många gånger sen jag fick burken och rören vid inskrivningen! Nästan alla nätter har jag drömt om att jag inte förstår hur jag ska lyckas och att jag endera kissat i misstag före eller att jag inte kan sluta kissa på wc :D hahaha, det är helt sjukt! 

Nåja, jag ska göra mitt bästa att inte kissa nångång inatt, vilket kan bli ganska svårt eftersom jag nuförtiden vaknar minst 3 gånger och måste kissa (fast jag orkar aldrig stiga upp utan håller mig tills klockan blir 5, minst).

Och sådär annars så fick jag hem mina nya converse idag. Är skitnöjd och längtar tills det blir varmare (och torr mark) så jag kan börja använda dem! Tänk vad snyggt med de här i sommar, och med rött hår dessutom :) Kanske jag borde färga mitt hår igen? Det är mina planer i alla fall.

Och jaa! Checka in min mage! Jag lovar det är ingen bebismage ännu, eftersom på morgonen ser den inte alls ut så utan är nästan helt platt. Men den har börjat bli så väldigt spänd hela magen, genast när jag äter något så blir den alldeles svullen och eftersom jag äter nästan hela tiden så blir den väldigt stor! Det hör också till graviditeten för er som inte riktigt vet vad som hör till.
Hur som helst så ser jag redan gravid ut om man ser på min mage mitt på dagen eller på kvällen, Hanna sa nästan direkt att man visst ser att jag är gravid, och även om jag önskar att det var babyn som fyller upp magen så måste jag ju komma ihåg att lill*n ännu är så liten så h*n bara fyller upp själva bäckenet ännu. Men snaaart :) ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  okej, antog säkert fel då hehe :p vet inte har bara för mig att jag läst det! men lycka till iallafall hur många det än blir! :)

 2. Janina svarar

  Tvillingar? Var har du fått det ifrån? :P Nej det gör jag inte, vad jag vet i alla fall. Vi ska på uljtraljud den 8 april och då får vi veta om det är en eller fler.

 3. Anonym

  Hur är det, väntar du tvillingar? Har för mig att jag har läst det tidigare, men nu vet jag inte säkert? :) Lycka till med allt iallafall :)

 4. Anonym

  Grattis till nya bebben! Ska själv ha mitt första barn i september, så det där med stor och utspänd mage vet jag exakt hur d är…

 5. Janina svarar

  Ebba: Sen när det blir aktuellt för ultraljud igen (nångång i v.17-20) så ska vi nog fråga om det syns vilket kön det är. Vissa vill ju inte säga fastän de ser, men om vi har tur så ligger babyn så man ser och förhoppningsvis får vi veta vad de troligen är för kön, men om vi inte får veta så tänker vi inte göra något mer av saken utan accepterar att vi helt enkelt får vänta och se.

  Emilia: Nej då såg du nog inte fel skulle jag tro :)

 6. Emilia

  Oj då var ja int alls helt vimsig idag! Ja såg nämligen Nicolina och mormor vid abc idag, men visst int riktit om ja såg rätt. Fråga nog Ronny men han hadd ju vari så upp i de blå han så de hadd han helt missa, men om hon var i orvas idag så hade ja ju rätt! Så söt hon var i sin halare! Jätte fin :)

 7. LILITH - Sveriges mest menlösa blogg

  Rött hår är verkligen snyggt. Hade jag inte varit så lat med att hålla efter min hårfärgning så hade jag haft rött istället för svart hår. Men med röd färg måste man ju färga lite oftare och det är jag för lat för. Tio cm utväxt sen kanske jag kan tänka på att färga håret :)

stats