JANINAS

Lite nere sådär

Vad tycker ni om min nya frisyr? Blev så trött på barret så jag kapade av nästan allt..

.. not. Även om jag var på dåligt humör hela gårdagen så finns nog varje centimeter kvar. Men visst har man ibland lust att bara raka bort hela skiten?
Nog om det. Jag var som sagt på dåligt humör igår, därför uteblev bloggandet. Jag, som många andra, vet att det inte är det smartaste att blogga när man är riktigt nere, och även om jag inte känner mig helt på topp än idag så är jag ändå inte fullt så irriterad som jag var igår. Jag är så oerhört lättirriterad, ifall det är nån som inte märkt det redan.

Nåja, one can’t please everyone. Väckning idag redan klockan 06, skulle gärna somnat om efter att Nicolina fått frukost och Mumin, men blev pigg när jag började ligga och grubbla igen. Skakade av mig grubblet och tänkte ”nej, inte en till skitdag!” så steg jag upp och insåg att vädret är precis lika grått och trist som igår. Just idag, då jag verkligen skulle behöva lite solsken.

Märker nu att det här inlägget inte var världens mest glädjespridande heller så kanske lika bra att jag ligger lågt idag också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    It kan man allti va på topp, sko jo va na feil tå ;) å hor leissin, grino, sur å knällo do enn je så e do in supermorsa å ondäbar kamrat! Glööm it he :) styrkekramar!

    JANINA SVARAR: Naaw :) Tack!

  2. Susa

    Hej Janina!
    Vet du vad… Man behöver inte alltid vara på topp. Jessus, vem klarar det! Tycker att det är bra att du skriver om de ”dåliga” dagarna/grejerna här på bloggen också. O’boy I promise you, du har MASSOR med medsystrar! Man får faktiskt vara lite nere ibland, för sen när man kommer ur det så är man ännu tacksammare för det man har. Och du vet att du har mycket att vara glad för. Kram på dig, snart är det vappen!

stats