JANINAS

Lite om igår

Telefonbilder från igår

Det gick riktigt bra igår trots att vi alla var lite ”ur form” från semestern. Det kändes aningen konstigt att inte t.ex. kunna be någon mata Joline så länge jag hängde tvätten, men vi kom snabbt in i vårt mönster igen. När Daniel slutade jobbet åkte vi direkt till vårdcentralen eftersom jag ringt dit under dagen och de nog tyckte jag skulle åka och kolla upp mitt huvud.

Jag var enda svenskspråkiga patienten och det fanns bara en svenskspråkig läkare på plats. Efter att vi suttit där 20 minuter gick jag och frågade hur många det var före mig i kön, och då sa de att jag var nästa som skulle få gå in, men efter två timmar fick jag nog och då åkte vi hem. Klockan hade hunnit bli 19 och jag var riktigt irriterad över att hela kvällen gått åt till att sitta och vänta på ingenting. Men så började jag baka en paj och då blev jag genast på bättre humör.

Så jag ger mig själv diagnosen mild hjärnskakning, eftersom jag haft huvudvärk sen jag slog i huvudet för 1,5 vecka sen, och även känt mig ovanligt trött och lite yr, och så håller vi tummarna att det inte är farligare än så. Bra bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sara

    Kanske du var till huvudhälsostationen? Det verkar inte finnas nån som kan svenska där, jag var dit igår till en tandläkare som inte förstod ett ord av vad jag sa…och så har det varit varenda gång jag har varit dit…plus att de är allmänt sura och otrevliga där tycker jag. Man får så leidon!

    JANINA SVARAR: Varje gång vi varit där har vi nog fått svensk läkare och när det inte funnits har det varit en sköterska där som översatt, men jag vet inte vad de höll på med igår. Kanske nåt akut som kom in när det var min tur? Jag har dock också upplevt dem som sura och ofta när man går dit så vet de ingenting och man får inget utav besöket. En gång för två år sen fick jag dessutom antibiotika när jag var dit för ryggont. Läkaren frågade en massa frågor och kom fram till att jag hade inflammation i ryggen? Så jag fick äta antibiotika som gjorde mig så himla illamående och inte blev det bättre i ryggen heller, så jag gick till en fysioterapeut som genast märkte att jag ”bara” hade svaga ryggmuskler från graviditeten. Då var jag nog lite irriterad över att jag ätit antibiotika utan anledning.

stats