JANINAS

Lite om mig för en gångs skull

Nicolina sover nu, jag sitter och funderar på mitt hår. 

Just nu håller jag på och låter mitt hår växa ut helt, jag tänker inte färga något nytt förrän det vuxit ut så pass mycket så det inte är slitet längre. De senaste åren har jag gått från mörkbrunt till blont alltför många gånger, så mitt hår är verkligen dödare än dött, haha.
Egentligen är det bara slitet från uppe vid öronen och neråt, det som ligger högre upp har inte blivit färgat annat än lite ljusa slingor, så jag är på god väg!
När det vuxit ut helt och jag har friskt, skinande hår har jag tänkt göra världens makeover! Jag tänker INTE klippa av mitt hår, jag älskar (och anser att jag passar bäst i) långt hår, men jag funderar på att färga det (MÖRKRÖTT!?) eller mörkbrunt med blonda slingor, igen.
De som känt mig några år har sett mig i det förut, eftersom jag hade det egentligen hela högstadiet, men nu har jag haft rågblont/mörkblont sedan sommaren 08, och det är väldigt länge för att vara jag. 
Jag vet inte riktigt om jag passar bättre i brunt eller blont, men ibland måste man bara ändra på sig lite. 
Jag skulle gärna visa er någon bild på hur jag har tänkt att det ska se ut, men google har inga bilder som ens är i närheten så snyggt som jag hade förut.

Nu gäller det bara att ta hand om mitt hår, ingen plattång, hårinpackning varje vecka, och solhatt i Thailand!

Men vad tror ni jag skulle passa bäst i?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Att håri sko väx snabbari ifall man toppar e ofta e bara en myt, he växer lika sakta/snabbt oavsett va man gör. He enda som e gör e att e itt gar åv lika lätt ifall man toppar e ofta, men he kan man ju undvik ifall man tar hand om e rikti bra å :)

stats