JANINAS

Long time no speak

Hej bloggen!

Vi är utan internet för tillfället, just nu sitter jag och skriver från Josefins laptop som hon tog med hit. Vi har haft fullt upp sen jag bloggade sist så jag har ändå inte haft tid att sätta mig ner och ta det lugnt, så än så länge klarar jag mig fint utan internet ;)

Lägenheten börjar vara i ordning nu skulle jag säga, jag storstädade riktigt ordentligt idag så länge Nicolina sov middag, trots att jag har börjat bli alldeles för gravid för sånt nu. Jag har varit otroligt trött i benen och haft sjuka fötter de senaste tre dagarna, att flytta när man är i vecka 37 är alltså inget jag rekommenderar. Men nu har vi det strax klart så jag kan pusta ut nu, bebis är mer än välkommen att titta ut nu :)

På tal om det, jag hade tid till rådgivningen idag. Vi var dit alla tre eftersom Daniel arbetar kväll denna vecka. Bebis ligger väldigt lågt ner, pulsen var samma som alltid (155+), och allt annat var också bra. Det började kännas väldigt verkligt när hon bokade tid till de närmaste två veckorna, och påpekade att vi kanske inte behöver använda tiden som vi bokat två veckor framåt :) Vi går in i vecka 38 imorgon och nu ligger förlossningen runt hörnet.

Nu ska jag gå och se vad Nicolina och hennes mostrar sysslar med.
Vi hörs!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Spännande!! Hoppas allt går bra med flytten, se till att få lite hjälp så du inte tar i för mycket. :)
    Sen självklart att allt går bra på förlossningen med. Hade din moderkaka flyttat sig? Jag hade visst två!!! Så det blev akut kejsarsnitt men min lilla kille mår toppen.

stats