JANINAS

Loppis & lördagsmys


Idag har jag och Carro gått på loppis. Jag skulle föra dit mer grejer som ska säljas och det var ju första dagen de har öppet idag så vi passade på och gick en runda. Det var rätt mycket som var borta från vårt bort redan, och det är förstås roligt! Synd bara att folk inte kan kolla igenom kläder utan att slänga runt allt huller om buller. Hur som helst så kom jag hem med en klänning och två tröjor åt Nicolina, och ett hästpussel. Hon kommer bli jätteglad när hon kommer hem och ser det! Så hästgalen som hon är. Så länge jag och Carro gick på loppis var Daniel och Joline ut på en långpromenad. 10,5 km långt närmare bestämt! Helt galet. Så långt går ju inte ens jag när jag är ut på långpromenad.

Ikväll har vi bara myst framför Friends när Joline sov middag. Vi åt lunch först klockan 18 (!!) och det blev hemgjord pizza. Det verkar ha blivit en tradition att äta det när Nicolina är borta. När Daniel lagt lillan till natten ska vi mysa framför nån film. Vilken det blir får vi se sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Hej! Vore kul att se bild på det du fyndade på loppis! :) gick det bra för dig att sälja, fick du iväg lite kläder?

  JANINA SVARAR: Oj tyvärr men jag orkar inte göra ett inlägg för det nu längre. Det hade nog gått bra hittills! Loppiset är öppet till på torsdag, så på fredag får jag hämta pengarna och det som blivit kvar.

 2. Linnéa

  Vad fin du var på bilden :) Skulle du kunna ge tips på nåt bra pizzarecept någon gång? Har aldrig gjort hemgjord pizza förr, då jag alltid trott att det är så svårt. Ha en trevlig kväll! :)

  JANINA SVARAR: Tack! :) Visst kan jag det! :)

 3. Bunny

  Tycker Nicolina också om My little pony? Eller är det bara ”riktiga” hästar som gäller? :) Som liten älskade jag My little pony leksaker och alla miljoner färger dom hade! Som större fick jag också veta att det fanns My little pony filmer, men dom var alldeles gräsliga :D

  JANINA SVARAR: Jag var också ett My little pony fan, kollade en film vi hade typ varje dag ;) Men Nicolina är nog mer inne i riktiga hästar, fast en ny My little pony serie som vi har tycker hon faktiskt om :)

stats