JANINAS

Lördag

Godmorgon i stugorna!

Idag sov jag till 08, väldigt lyxigt om ni frågar mig. Steg upp och åt frukost framför ett avsnitt av The hills, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Daniel sover fortfarande och det ska han få göra ett tag till. 

De där mammabyxorna som jag pratade om, de hade inte kommit in till affären ännu så jag beställde dem från nätet istället. Fick hämta hem dem igår men de var till min besvikelse alldeles för stora, även fast de var storlek 36.
Tycker inte ni också att kläderna alltid är mycket större än vanligt när man beställer från nätet? I alla fall från H&M tycker jag det är så. Jag ska se sen när de kommit in till affären om de är lika stora där.

Nåja, nu ska jag dricka lite äppeljuice och äta en apelsin.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    En gång beställde jag två likadana tröjor, olika färger och samma storlek. Den ena var nästan för liten, den andra alldeles för stor…så kan det också vara när man beställer från H&M.

  2. elisabeth

    ja e no lite besviken på H&M just me hede storlekarna, ja hadd beställd en massa pajtor för kanske en månad sen o ALLA va för stora fast ja hadd tagi M som brukar vara såde på gränsen till för små tå ja e så lång. :/

stats