JANINAS

Lycka är att få smutsa ner sig

Ni skulle ha sett Nicolina i lekparken idag, vad lycklig hon är nu när det finns både sand och vatten att klotta med. Jag trodde ju att hennes vinterhalare var vattentät, och det är den säkerligen också, men kanske inte riktigt menad att slänga sig i 10 centimeters djupa vattenpölar med för det. Det var dock ett av de första hon gjorde när vi kom till parken idag, som tur var så hade jag lagt på henne galonbyxorna för säkerhetsskull.

Vilket bra köp den där galondräkten var förresten, eller snarare bra val av storlek. Jag köpte den förra våren, då hade hon storlek 92 men jag valde 98 i alla fall. Så hon kan fortfarande ha den, fast hon egentligen har storlek 104 nu men de passar ändå.

Jag filmade henne lite också, ni skrev ju att ni ville att jag skulle filma henne i parken eller intervjua henne, så lite senare ska jag lägga upp den här också.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anne

  Skrattade gott åt Nicolinas framfart. Så underbart för henne att ha en ”cool morsa” som du. Det är ju som bekant inte vädret som är fel utan bara klädseln som kan vara det. Så här ska en glad barndom få se ut..

 2. Emelie

  Vilka märken köper du overaller och rengställ oh så ifrån? Och vilka tycker du är bäst att köpa vinterskor och vantar och så ifrån? Tänkte bara att tills bästa vinter kommer min plutt vara nästan ett år och då är det ju dax med sådana grejer : D

 3. Magnolia

  Härliga bilder! Märker att det är full rulle då ni är i lekparken och leker! Ser så framemot videon! :)

 4. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Vad roligt det ser ut! Barn ska vara skitiga, då är de gladast :)

  Och angående overallen så är faktiskt inte Didrikssons overaller vattentäta, de har bara 2000 i vattenpelare tyvärr. Vet inte varför de inte har högre för de är ju en kanonoverall annars! Det är enda anledningen till att jag inte köpt dom, för vårt slaskklimat här nere och att den inte skulle tåla det. Men ni har ju bättre vintrar hos er så där passar den säkert jättebra (förutom nu på våren då) :) Men för att anses vara helt vattentät ska den ha 8-10 000 i vattenpelare.

  Ser fram emot videon :)

stats