JANINAS

Magen då?

Några av er undrade hur min mage ser ut nu, och med tanke på hur stor den var för en vecka sen så skulle jag säga att den ser rätt så bra ut. Den har inte dragit ihop sig lika snabbt som förra gången, då var den nästan platt fyra dagar efter förlossningen, men då hade jag ju heller inte några gravidkilon (låg istället ”på minus” genast efter förlossningen). Vår våg har gått sönder så jag vet inte hur mycket jag väger just nu, men jag gick upp sammanlagt 13 kg och några kilon har jag nog kvar med tanke på att byxorna jag använde före jag blev gravid ännu sitter väldans tight. 

Träningen får dock gott vänta. Man får inte börja träna hur tidigt som helst eftersom kroppen måste få läka först, sen så har jag heller ingen lust att sätta energi på det ännu. Det är långt kvar till sommaren, men lite ivrig måste jag nog erkänna att jag är, det är nämligen första gången jag har något att ”träna bort”. 

Tills vidare får Joline ligga och gosa på min gelémage :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Anonym: Det svåraste var väl allas fördomar, mina riktiga vänner visade aldrig att de trodde att jag inte skulle klara det, det var väl mest såna som inte känner mig som var "oroliga"

 2. Anonym

  Vad var svårast med att bli mamma så ung som du var när du blev gravid? och blev dina vänner oroliga över att hur du skall klara av att sköta en baby när du är så ung?

 3. Elaine, mamma till Anja

  oh herre gud! Du måste vara stolt!! Efter två barn men ändå se riktigt fin ut :)
  Du gör verkligen så att man längtar tills nästa!! Blir lite avis haha men snart så.

  Hoppas allt är bra med er alla!!! Stark tjej är du :)

 4. Natalie

  Hej!
  Jag har bloggat en månad på scenbloggens portal. Jag bloggar om mode, events, modell uppdrag och min vardag! :)

  Jag undrar hur du har fått så många besökare och om du har något tips om vad som är roligt att läsa om på en blogg? :)

 5. jenni med två små

  härligt att läsa hur lugnt du tar saker och ting! Söta flickor har ni, såg er vid butiks kassan, beundrade det lilla knyttet på avstånd och märkte sedan att det var ni. Njut!

 6. Malin

  Jag skulle vilja påstå att din mage är riktigt fin med tanke på att du fått två barn, och då de ena bara för några dagar sedan också! Du ska vara stolt över din kropp, jag ser inte en enda bristning heller, det måste kännas skönt! :)

stats