JANINAS

Magen i vecka 20

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Nja, magen har samma form och storlek som den hade förra graviditeten fast några veckor längre fram :) Det är ju andra gången och den är ju större denna gång, så det är klart att den inte har samma form i jämförelse med samma vecka förra graviditeten.

  Vi vill nog veta kön, och antagligen berättar vi eftersom det blir alltför svårt att hålla hemligt (skulle inte kunna visa några klädesplagg eller sånt på bloggen, och det vill jag inte slopa. Dessutom känner vi inget behov av att hålla det hemligt.)

 2. Malin

  Tror mer och mer på att du bär på en gosse! Din mage ändrar i utseende (i jämförelse med förra gången) för var vecka som går…
  Tänker ni ta reda på kön? Berättar ni öppet isåfall vad det är?

 3. Janina svarar

  Tack och Grattis! :) Vi har ju inte precis överflödigt med pengar eftersom vi båda studerar, men vi får det alltid att gå. Man får tyvärr inte lyfta något annat stöd än studiestöd när man studerar fastän man har barn :/ Barnbidraget får man oavsett vad enda tills barnet är 17 år. Nicolina började hos dagmamman när hon var 1 år och 8 månader.

  Lycka till!

 4. Im

  Är en 19 årig tjej som för en vecka sedan testade positivt. Var till mödrapoliklinkiken idag och hälsovårdaren menade att jag t.o.m kunde vara i vecka 15. Själva graviditeten kom som en chock, men jag och min sambo ska naturligtvis behålla barnet. Nu till en fråga. Hur tycker ni att det går ekonomiskt? Hur tidigt började N dagis och lyfter du studiestöd på samma gång som något annat bidrag? Jätte fin babybump annars!

stats