JANINAS

Mamma-dotter mys

Ikväll blir det mamma-dotter mys här hos oss. Daniel ska fira sin skolavslutning med några kompisar, så han sticker iväg kring 18. 

Jag och Nicolina ska bara ta det lugnt här inne, trots att solen skiner och jag gärna skulle gå ut en stund så ska vi nog stanna inne ikväll. Vi vill ju att hon ska bli frisk till söndag, då vi ska gå in till torget och köpa ballong och godis :) Det blir hennes andra 1 maj där, vi har bara varit en gång tidigare och det var när hon bara var 4 månader. Förra året sov hon hos min mamma den helgen.

Anyway. Ikväll ska jag och Nicolina ha fotbad (i alla fall jag), sen har jag även tänkt vi ska måla naglarna, och rita, sätta pussel, kolla film.. jaa sånt man gör inomhus!


Nicolina efter sin middagsvila. Hon fick äta glass till mellanmål och DET är en stor favorit! Hon tyckte även det var lite väl ljust i vardagsrummet när solen lyste in så hon ville ha på sig brillorna ;)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    bara ett tips ang ballongerna…gå idag istället till CM å köp en för 5,90…i måron på torget måste ni betala kring 10 euro till..om det räcker=/

    fast, visst e de kul att få köpa den just på dagen oxå, men jaa här hos hos har vi iaf inhandlat idag=)

stats