JANINAS

Mamma fixar

Ääääntligen kan jag blogga som en normal bloggare! Ni vet, det är så mycket mer som hör till bloggandet än att bara skriva. Det gäller att ta bilder, FÅ IN BILDERNA PÅ DATORN, möjligtvis redigera, och SEN skriva. Nå, för mig har det tagit stopp på andra steget sen igår. Ungarna har gjort så att kortläsaren fått löskontakt och bara fungerat när den själv velat fungera. Och då har det tagit flera timmar att överföra typ 20 bilder från minneskortet. Jag skojar inte! En natt lämnade jag på datorn så den skulle få överföra bilderna färdigt när jag gick och la mig. Nå, tror ni inte den fortfarande höll på att överföra när jag steg upp på morgonen, 7 (!!) timmar senare! Haha jisses. Igår sa den upp kontraktet helt och vägrade ansluta alls till datorn.

Men nu är det problemet ur världen för ikväll var jag till Clas Ohlson och köpte en USB sladd som jag ska gömma undan. Annars blir den väl använd som hundkoppel, hästkoppel, lejonkoppel eller whatever.


Fun fact: Milou tycker bara om att vara mage mot mage med mig. När jag bär henne så (vilket jag gör typ alltid) så blir hon helt lugn och slappnar av. Suger på min tröja eller kniper mig i dubbelhakan. När Daniel håller henne likadant strätar hon bara emot och försöker komma så långt bort från honom som möjligt. När hon är i hans famn vill hon endast va vänd utåt. Överlag vill hon helst vara i min famn, hon är väldigt mamis. Och jag är väldigt Milouis, så vi passar bra ihop. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats