JANINAS

Mamman på villovägar


Denna morgon har jag steriliserat lillans flaskor, för ikväll ska mamma bort. Jag och Nicolina ska åka till Sundom och hälsa på en riktig häst med min syster. Som ni kanske vet är Nicolina galen i hästar, vi har varit vid flera hästhagar och kollat på dem på håll, men nu ska hon få känna på en också :) Hon kommer bli överlycklig!

Det betyder att mina boobies inte kommer vara vid närvarande ikväll, så jag ska pumpa ur mjölk under dagen så Daniel har att ta till när lillan blir hungrig. Hennes lilla mage verkar inte tåla ersättning, hon börjar alltid kaskadspy några timmar efter att hon druckit det och så verkar hon bli illamående, hon har inte druckit ersättning mer än fyra gånger men de gånger vi har varit tvugna att ge henne det så har det blivit sådär. Senast i förrgår blev hon hungrig när vi var i stan, det hade vi inte räknat med eftersom vi bara var där ca. 1,5 timme och jag hade ammat före vi for iväg, men vi hade med ersättning för säkerhetsskull. På kvällen spydde hon ner hela sig själv, mig, soffan och golvet, jag har aldrig sett så mycket spya komma ur en så liten människa! Så det var bara att klä av henne och ta ett bad.

Så nu skiter vi i den där jäkla ersättningen och kör på modersmjölk oavsett var vi är. Det gäller bara att pumpa ur och frysa in, vilket jag tyvärr varit för lat för att göra hittills. Bättre sent än aldrig!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saga

    Oj vad kul att Nicolina skall få träffa en häst på riktigt! Jag började själv rida (på ponnyn medan mamma var på ridlektion) då jag var 3 och det intresset har hållt i sig! Tyvärr har ridningen bortprioriterats under de senaste åren, men hästar kommer nog alltid ge mig en känsla av lycka!

  2. Felicia - mamma till Liam

    Stackars liten som spyr så mycket! Nu när jag ändå läser ditt inlägg vill jag fråga hur du pumpar ut? Alltså jag vet 'hur' teknikmässigt med pump och så, men jag menar mer tidsmässigt. Efter att du ammat, eller under tiden du ammar eller hur gör du. Jag vet inte hur jag ska göra nämligen. Min Liam vill ligga vid tutten typ hela tiden, så vågar typ inte pumpa ur. Jag har aldrig överfyllda bröst så får aldrig riktigt behovet av att annars pumpa ur. Hoppas på svar! Tack för en mysig blogg. // Felicia

  3. blivande mamma

    har du en sån elektrisk pump eller har du en manuell pump så du pumpar för hand? Funderar lite på att köpa en pump tills det att vår bebis kommer men är lite osäker om man ska köpa elektrisk eller manuell. Bra blogg :)

stats