JANINAS

Man ska aldrig planera

Igår kväll gick jag och la mig redan 22:00. Jag hade varit så trött hela dagen och jag längtade efter en hel natts sömn. Nicolina har de senaste nätterna sovit ostört hon också, så jag tog för givet att det skulle bli en skön natt.

03:15 vaknade jag av att det bullrade. Det tog inte länge förrän det blixtrade till och jag förstod då att det åskade.
Jag gick upp för att gå på wc, och då kollade jag ut genom fönstret. Då såg jag att åskan redan kommit till sjön, så det var alltså över.
Det blixtrade ofta och med korta stunders mellanrum, men det bullrade inte så värst högt längre. Även om jag var trött så kunde jag bara inte somna om, hur jag än vände och vred på mig.
04:30 var jag ännu vaken, då hade åskan redan farit men då istället brakade det till någon annanstans, nämligen i Nicolinas blöja ;)
De få gånger som Nicolina bajsat på natten kan jag nog räkna på en hand, men förstås skulle hon göra det just inatt, när jag ändå hade svårt att somna.
Nåja, hon vaknade och det var bara att stiga upp och byta blöja. Hon var på jätte dåligt humör, och skulle prompt kolla på Babar. Hon fick en varm mjölkflaska för att skynda på tröttheten och det funkade bra.
05:15 la jag mig ner i sängen igen. Det tog åtminstone en halvtimme innan jag hittade sömnen, och min dröm om att få sova hela natten och vakna upp pigg, förstod jag snabbt att inte skulle gå i uppfyllelse.

Så här sitter jag nu, tröttare än jag var igår och med smutsigt hår.
Nu – duschen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats