JANINAS

Måndag

Idag har vi inte gjort något speciellt, precis som de flesta dagarna.
Jag var inte i skolan idag eftersom alla ettorna är på läger från idag till imorgon, och jag ville inte vara borta från Nicolina över natten ”i onödan” så jag meddelade min lärare och sa som det var.

Så idag har vi tagit det lugnt. Nicolina fick vara hemma hon också, onödigt att lämna henne hos dagmamman när både jag och Daniel är hemma tycker jag.
Det regnade från och till hela morgonen, så vi kom oss ut först efter mellanmålet. Då var vi till posten och hämtade ut foton som jag beställt, sen for vi till lekparken och var där ett tag.
Sen blev det dags för middag, och när den var uppäten for jag och lillan ut på en lång cykeltur. På hemvägen var vi snabbt in till en affär och köpte mera välling. Nicolina var duktig och lastade upp välling ”burkarna” vid kassan, och sen när jag betalat slängde hon ner dem i påsen också :) Mammas lilla hjälpreda!

När vi kom hem från cykelturen var vi här ute på gården och gungade en stund, sen gick vi in och jag började byta sängkläder. Däremellan badade jag Nicolina, och nu sover hon sött i fräsch pyjamas och fräscha sängkläder. 

Nu när jag skrivit ner allt som vi har gjort idag, så ser jag att det inte varit en sån ”obetydlig” dag trots allt.
Och för att inte glömma bort att jag bakat en till kladdkaka idag igen (!), det gav verkligen dagen en helt ny betydelse ;)


Såhär liten och knasig var Nicolina för exakt 1 år sen, tänk vad tiden går fort!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MJ

    Har följt din blogg i ett år snart, ungefär, och den är fortfarande lika bra, och du skriver så nya saker och BRA saker varje dag!.
    Borde du inte ha typ nån tävling eller göra ett specielt inlägg med bilder på året som gått i din blogg? eller nåt? :)

    BAMSEKRAM <3

  2. ida

    Hej. du verkar verkligen trivas med din roll som mamma. och du verkar passa jätte bra som en ung men mogen tjej. Gillar din blogg och följer den så gott jag hinner med ! lycka till i framtiden. Kram

stats