JANINAS

Måndag

Nu är jag hemma och jag har nyss ätit hemgjord pizza från i lördags. 

Skolan gick förbi rätt så smidigt idag, även fast vi hade matematik.
Det märks tydligt att jag inte har räknat matte på några år, vi repeterade högstadie-matematik idag och jag mindes inte ett dugg! Så en repetition var verkligen nödvändig. 

Nicolina hade inte varit det minsta ledsen idag när Daniel lämnade henne hos dagmamman, hon var bara ivrig att visa upp sin ryggsäck som hon hade på ryggen, sen sprang hon genast in och började leka :)
När jag hämtade henne gick hon snällt med till bilen, vilket inte är något som händer varje dag.

Oftast blir hon hysterisk och lägger sig ner på marken och vägrar följa med hem, kanske har hon börjat förstå rutinerna nu? 

Ikväll har vi inga planer förutom att åka och handla. En sväng till lekparken måste vi väl också ta, så lilla vildingen får leka av sig lite :)

Sen så vill jag bara säga TACK åt alla er som varit in och röstat på mig idag! När jag kom hem och gick in för att se om jag fått några nya röster, så blev jag så otroligt överraskad och GLAD över hur många som varit in och röstat på mig så länge jag var i skolan :) 13-14 röster kanske inte är mycket för vissa, men för MIG är det helt fantastiskt!
Ni är verkligen gulvärda, och jag säger inte det bara för att det låter bra, utan för att ni faktiskt är det! ♥

Har du inte röstat ännu? Då kan du gå in HÄR för att ge mig en röst. Skriv bara Mamma Janina, nummer 14 i kommentarsfältet. Tävlingen avslutas imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Var just och röstade och passade på att räkna dina röster, men jag årkade inte och slutade när jag kommit till 73 st. ;)

stats