JANINAS

Måndag & fakesnö


Vi började veckan med utevistelse. -14 visade termometern och solen sken vackert mellan träden. Även om det känns som januari i luften nu så har det ännu inte kommit så pass mycket snö att det går att göra så mycket med den. Men vi gav pulkbacken en chans ändå. När vi kom dit såg man genast att det inte skulle gå, gräs och buskar stack upp överallt och det var helt enkelt för lite. Men väl uppe på backen fick vi syn på en stor konstgjord pulkbacke vid skidspåret, helt perfekt. Så det blev pulkåkning ändå trots att det såg dåligt ut till en början. När vi kom hem var barnen nöjda och röda om kinder och näsor, jag satte igång och kokade köttfärssoppa som de åt med god aptit. Joline ville till och med ta sig en tupplur efter maten, då vet man att man hållit igång barnen tillräckligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anonym

  Jag tycker ju vi borde det men man vet ju aldrig ändå. Jag lämnade in min ansökan om mammalådan men skrev att jag gärna väntar en tid för att se om jag kan få den nya då jag har möjlighet att kunna ärva endel från den som finns nu. Känns onödigt med 2 likadana fast ändå tycker jag 140 euro är lite i pengar om man tänker på vad allt skulle kosta att köpa annars. Hoppas förrästen att du börjar må bättre snart!

  JANINA SVARAR: Kanske jag gör så då jag också! Joo den är nog värd mer än 140 euro. Vi tog den när jag väntade Nicolina, men när jag väntade Joline hade vi allt från förut så då tog vi pengarna istället. Men efter det har jag sålt så mycket på loppis (vi tänkte inte då bli gravida igen såhär ”snabbt”) så nu är vi i behov av det mesta igen :) Bra med mammalådan!

 2. anonym

  Hej. Du bloggade eller instagrammade om mammalådan. Det fick mig själv också att fundera eftersom jag har bf i maj. Jag sände frågan till FPA när den byts ut, dethär fick jag till svar:
  Hej!
  Vi har inte ännu fått exakta uppgifter om när nya förpackningen börjar delas ut. Det enda vi fått meddelande om är vårvintern 2014. Det beror bara på hur fort de gamla förpackningarna har delats ut till slut. När det börjar närma sig kommer bilderna att sättas ut på nätet. Du kan själv följa upp detta på http://www.fpa.fi.

  JANINA SVARAR: Jahapp okej! Så då låter det ju som att vi skulle hinna få den nya ändå, för maj räknas väl inte som vårvinter :) Ska fundera lite till ifall jag ska ansöka om den ”gamla” eller vänta på den nya.

 3. Lisa

  I vasa har vi ganska mycket snö! Det snöade 3 dagar i rad i helgen. Så ännu en till orsak att flytta tillbaka ;)

  JANINA SVARAR: En av många orsaker ;)

stats