JANINAS

Måndag kväll

Lilla tönten tagen på bar gärning när hon undersöker blöjan ;D

Vi fick en ny tid till imorgon klockan 15, då ska vi tillbaks till Wasa Huoneistot och fundera över vilken sorts lägenhet vi vill ha och sånt .. spännande att se vad de har att erbjuda! 

Daniel och Nicolina hoppade just i bilen och styrde kosan mot Oravais, Daniel skulle bara hämta några viktiga papper så de är bara dit fram och tillbaks, jag valde att stanna hemma och göra lite vettiga saker sålänge. 
Diskbänken är proppfull och golvet under Nicolinas matstol är hur smutsigt som helst, jag har nog fullt upp resten av kvällen! 
Så nu ska jag bara smaska på några blå marianne, sen lägger jag på någon bra musik, höjer volymen till max, här ska det diskas! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Kan säga samma som nån annan kommenterat, att söka lägenhet privat, inte via nån fastighetsförmedling! Lägg själv in en annons i vbl, så fick jag min förra hösten. O sen ska ni nog titta på alla lägenheter som erbjuds. Kostar inte att titta o man kan lätt missa ett potentiellt nytt hem för att den har "för lite kvadratmetrar", "kokvrå istället för kök", "för långt från stan" eller nåt annat man tycker låter dåligt…
    Jag har ju flyttat ett antal ggr så jag kan kalla detta ett tips från coachen! ;-)

stats