JANINAS

Måndag morgon


Idag fick jag sova ända till 8:40, vilket inte har hänt på lääänge. Jag vaknade av att Joline låg och sparkade mig i ryggen, sen blev hon jätteglad när jag vände mig om och började prata med henne. Hon är så go min lilla bebis!

Jag la just ut henne i vagnen för att sova förmiddagsvilan, och det brukar hon göra ungefär 2 timmar, så jag ska försöka städa under tiden hon sover. Det är superfint väder idag, men jag har verkligen svårt att vara ute nu bland allt pollen. Det är svårt nog att vara inomhus, man drar ju in så mycket pollen och det går liksom inte att komma undan, borde absolut byta sängkläder och sova med håret i en fläta så håret inte rör vid ansiktet under natten, för på morgonen är det alltid värst. Vi har i alla fall fönstren stängda och så försöker jag hålla mig inomhus så mycket det går, Daniel jobbar dessutom dagsskift denna vecka så han får gå ut med Nicolina till lekparken när han slutat jobbet, tills luften blivit lite lättare för mig. Gosh, vilken jäkla dålig tajming den här ovanligt höga pollenmängden hade, just den här våren när jag ammar och inte får ta någon vettig medicin.

Nåja, nu ska jag sluta babbla om pollen och börja städa istället.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marlene

    Ja, detta förbenade pollen!!! Ögonen rinner, näsan e täppt och jag börjar hosta som en galning bara jag sticker ut huvudet genom dörren… och då äter jag ändå medicin :(

stats