JANINAS

Måndag morgon

Så var det återigen måndag, och det tycker jag bara känns skönt. Skönt att se att veckorna rullar på.

Lite skönare skulle det dock kännas ifall jag sov lite bättre om nätterna. Magen har blivit så himla stor och obekväm så något så lätt som att vända sig i sängen har blivit ett stort projekt. Vill byta sida ofta eftersom ingen ställning känns speciellt bekväm, och varje gång vaknar jag. Det går liksom inte att göra det i sömnen för det kräver så mycket jobb. Och så ska jag förstås springa på toaletten två gånger per natt också, och däremellan har jag svårt att somna om. Och så har fiskmåsarna ett sånt jäkla ljud här utanför varje natt. Så någon vidare sömn lär jag inte få lagt i sparkontot innan bebis är här och håller mig vaken om nätterna.

Men nu är det som sagt måndag och solen skiner. Jag har redan hunnit vara till sjukhuset och lämnat sista sköldkörtelprovet för denna graviditet. Har underproduktion och därför lämnat blodprov var sjätte vecka hela graviditeten för att hålla koll på värdena, men nu blir nästa gång efter graviditeten.

Det ser ut att bli en fin och varm dag så idag tror jag faktiskt jag vågar klä på barnen vårkläderna. Jag är försiktig med att klä dem för lätt om vårarna för vem vill nu frysa? När jag själv vill ha vinterjacka fortfarande så är det inte tillräckligt varmt för barnen att slopa overallerna anser jag, men när termometern når 10 grader så känns det passligt. Sålänge det inte blåser så kallt, men det gör det inte idag.

Ha en bra måndag allihopa! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats