JANINAS

Måndag och -10


Vaknade upp till ett betydligt kallare väder än vi haft den senaste veckan, nämligen 10 minus. Känns genast inte alls så lockande att gå ut trots att solen skiner. Det är sånahär dagar jag längtar extra mycket tills vi flyttar, här finns EN lekpark i närheten som höggravida jag orkar gå till och den är så himla uttjatad nu redan. Inte kan man gå ut på gården bara heller för där finns bara gungorna, när marken är frusen går det ju inte att gräva i sandlådan. Att underhålla barnen är mycket svårare här än i Vasa, där har vi bara i Brändö minst fyra bra lekparker på gångavstånd att välja mellan. Det är nog det som bidragit till att jag mått så dåligt här, för jag känner mig rastlös hela tiden och känner inte att jag kan sysselsätta barnen tillräckligt här. Men det ska vi inte fokusera på så mycket längre för nu är det bara två veckor tills vi flyttar!

Ännu är klockan bara halv 10 så vi ska vänta en liten stund innan vi går ut på en promenad. Barnen kollar på Nalle Puh just nu och jag ska lägga i en tvättmaskin och plocka undan i köket. Daniel har vi inte sett sen han stack iväg till jobbet igår på dagen, men denna vecka jobbar han ”normalt” d.v.s. 7-15 så då har vi honom hemma på kvällarna. Mycket bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina

    ja, usch för vintern :D skulle få bli sommar nu redan! gissar att ni helt säkert redan fått nys om detta ställe, men ifall ni på något sätt skulle ha råkat att undgå så tänkte jag tipsa om inomhuslekparken swingeling! https://www.facebook.com/pages/Swingeling-Oy-sis%C3%A4leikkipuisto-lekland/439268869533908?fref=ts låter så roligt att jag funderar på att kapa en yngre kusin bara för att själv få gå dit :)

    JANINA SVARAR: Dit ska vi absolut sen när vi flyttat! :) Kollade förresten på dig i Simon, sjukt imponerad av allt ni vågade göra! :D

stats