JANINAS

Måndag

När Nicolina sov middagsvila kom Josefin och Jakob hit för att vakta, så jag och Daniel fick åka iväg till HVC. En timmes väntetid var det när vi kom dit, så vi for och hämtade ut ett H&M paket (med sommarkläder åt Nicolina) sålänge vi väntade. 

Nåja, nu har jag i alla fall fått ett recept på typ antibiotika, det är i alla fall något som tar bort inflammation. Tydligen är det kanske det jag har i korsryggen, jag ska ta 3 piller om dagen i 10 dagar, sen ska jag boka tid till en sjukgymnast. Läkaren sa att det inte blir bra förrän jag varit till en sån, så det är bara att lyda order. 
Det jag blev lite sur på idag hos läkaren, var när han tyckte det var konstigt när jag inte tagit några värktabletter för ryggen, han tyckte att jag nog borde ta, och att det annars kan bli ”en ond cirkel”.
Vad som kan bli en ond cirkel är om man tar värktabletter varje dag i 3 månader! Jag har förut blivit beroende av värktabletter, och det är inget jag tänker bli igen. Jag tror inte på medicin som bara gömmer bort smärtan en stund, då man ändå vet att det som orsakar smärtan ännu finns kvar. Det går bra om det är huvudvärk det handlar om, men det här är en annan sorts värk.
Nej nu ville jag bara veta svaret, och få ordning på ryggen helt och hållet, och det ska vi hoppas att jag får nu. 

Jag och Nicolina gick ut på en långpromenad efter mellanmålet, sen var vi till lekparken i en timme. 
Man märkte att hon tyckte det var extra roligt idag nu när det var så varmt så hon kunde ha vårkläder och vara utan handskar :)


Jakob och Nicolina, med honom trivs hon.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Självklart har Daniel en förlovningsring, det var ju han som friade åt mig, så det är väl klart att han har en ring då också. Om det är bilden i detta inlägg du menar, så borde du läsa under bilden också. Det är min systers pojkvän Jakob på bilden.

    Joo det förstår jag, fast jag har inte haft så ont så jag skulle behövt använda värkmedicin förrän nu de senaste veckorna, vilket läkaren inte riktigt förstod :)

  2. :)

    Vad jag tror att läkaren menade med en den onda cirkeln var att värken kan bli kronisk, dvs fast problemet reds ut och fixas så försvinner inte värken, utan den finns kvar i kroppens "minne" och man har då ont utan att ha problem i ryggen längre. Vad jag menar är att nerverna blir irriterade och fortsätter sända signaler om att det gör ont, fastän det i verkligheten inte gör det. Därför är det bra att ta värkmedicin när man verkligen behöver det(inte varje dag då förståss).
    Hoppas du förstod va ja ville komma fram till :)

stats