JANINAS

Mata fåglar och hjärtljud


Det har vi gjort nu i eftermiddag. Nicolina har inte haft stegring sen igår så idag har dagen varit likadan som alla andra dagar. Hon kommer dock vara hemma resten av veckan eftersom dagmamman är sjukskriven och när jag ändå är hemma så behöver inte Nicolina åka till någon reserv. Jag har funderat på att ha henne hemma tills jag far tillbaka till skolan, illamåendet är som värst på kvällarna nuförtiden så det skulle nog gå bra att ha henne här, dessutom minskar ju risken att vi får magsjukan hit hem då också (som ALLA tydligen har nu) + att jag helt enkelt jätte gärna vill ha henne hemma med mig. Vi har så roligt ihop och nu när jag äntligen har börjat orka med vardagen lite grann så är det så roligt att vara med henne på tu man hand, och det märker man att hon tycker också. 

Nåja, till något helt annat. Vi var ju som sagt till läkaren imorse jag och Nicolina, hon sjukskrev mig ytterligare två veckor och kollade vikten, sen testade vi mest på skoj att lyssna efter hjärtljud. Det brukar inte höras med hennes maskin så tidigt sa hon men eftersom jag är så smal så var det lättare att höra, och visst hördes det! :) Nästan genast kunde man höra ett snabbt tickande hjärta, och Nicolina blev nog världens ivrigaste unge! ”Mammas baby mage” sa hon gång på gång, och hela dagen har hon bara velat se på och smeka min mage :) gullungen! ♥

Ganska skoj att det var första gången jag fick höra babyns hjärtljud, och att Nicolina var med dessutom. Om hon inte fått höra det idag så skulle hon antagligen aldrig få höra det heller eftersom hon knappast kommer vara med på några MVC besök. Så det är jag väldigt glad över :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats