JANINAS

Min personliga kalender


För några dagar sen fick jag hem kalendern som jag beställde för ca. 2 veckor sen. Jag är verkligen jättenöjd med hur den blev, och har som ni ser redan börjat använda den. Morgondagens to-do är censurerat, vad det är får ni veta snart. Exciting! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    kunde tro att det där var min kalender; Ska nämligen på föräldramöte ikväll oxå kl 18 till dagis :D

    JANINA SVARAR: Ser man på! :) Jag kunde tyvärr inte gå på vårt dagis föräldramöte för Daniel skulle byta till nattskift så han gick och la sig klockan 18. Ville inte direkt ta med mig båda barnen heller. Bättre lycka nästa gång!

stats