JANINAS

Mina barn – pysslarna

Väderleksrapporterna lovade regn idag igen, så Daniel åkte iväg med barnen till simhallen på förmiddan. Nicolina var eld och lågor när hon hörde hans (min) plan, men när de kom dit var dörrarna stängda och då brast Nicolina ut i gråt, såklart. Daniel ringde och berättade situationen men då hade vädret som tur klarnat upp så de åkte till en ny lekpark i stan som vi inte varit till ännu. Det passade bra som plåster på såren.

På eftermiddan blev det mulet igen och de senaste dagarna som bestått av en massa regnskurar har gjort mina pysslande barn aningen rastlösa. Vattenfärgerna kastade Joline sönder innan vi åkte på rehab till landet och tuschpennornas korkar försvinner ju titt som tätt. Är det något som är nödvändigt att ha här hemma så är det vattenfärg, tuschpennor, pärlor och pussel. Har vi det behövs inget annat! Så ikväll åkte vi på uppdrag: köpa mera vattenfärg och tuschpennor.

Som vanligt åkte vi till Clas Ohlson och shoppade, där är sånt billigt. Avslutade pysslandet med en fruktsallad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kati

    Här hos oss försvinner också alltid korkarna. Köpte nyligen från prisma tuschpennor där man fick med ett band som man kunde trä genom korkarna. Bandet hade en sorts lås mekanism i ändarna så korkarna skulle hållas på så nu hoppas jag dessa håller lite längre…

    JANINA SVARAR: Låter som en smart idé!

stats