JANINAS

Mina fina ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    http://toppen.nu/bloggar-av-unga-mammor-på-nätet.html

    Du borde ju kommit 1a, micahs blogg framstår som så oseriös & barnslig, slarvigt skrivna inlägg och alltid sämst design där uppe. Elins är bra, dock är uppdateringen så jävla dålig då man får ett inlägg i månaden. Hennes blogg är dock inte lika livlig som din, din blogg är verkligen på en annan nivå än deras. Vem har egentligen satt ihop listan, allvarligt talat?

    JANINA SVARAR: Nämen tack så mycket! Det var snällt sagt :) Jag vet inte vem som satt ihop listorna, men att Micah kom på första plats förstår jag i alla fall inte. Elin kan jag inte uttala mig om, jag brukar inte läsa hennes blogg.

stats