JANINAS

Mini me ♥

Haha okej, jag förstår om jag får dumma kommentarer nu för att jag sminkat min fyraåring, men hon vill så gärna sminka sig när jag gör det och idag fick hon för första gången bli sminkad. Självklart bara på skoj och vi tvättade bort det innan vi åkte till stranden. Klottade dit lite mascara, ögonskugga och drog sakta med ögonbrynspennan och vips förvandlades hon till en liten Janina.

Hittade sen bilden nedan på min facebook, från 2008 när jag var 16 år och väntade Nicolina. Skulle jag bara le som jag gör normalt och skippat eyelinern så skulle man nog kunna gissa hur Nicolina kommer se ut som tonåring, hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Jag tycker det är helt okej att sminka sinn 4 åriga tjej. Om mamman gör det varför inte… Då kan man ju visa sitt barn hur man gör. Bara man har kul och inte går över gränsen att oj vad vacker du blev. Barnet skall alltid veta att man är vacker utan spackel oxå!!! Och jag tror att alla mammor någon gång vill visa sitt barn hur man sminkar.

  2. Maria

    Så stolt, så trygg, så stor hon ser ut att känna sig. Lite smink har väl aldrig skadat, man minns ju hur stort det var att få prova. Finfin tjej ni har!

stats