JANINAS

Mitt andra liv


Ungarna har skött sig ganska bra idag med tanke på att jag varit sjuk. Vanligtvis är det väl så att de inte uppför sig de gånger när man verkligen behöver lite vila, men om man bortser från Nicolinas rastlöshet (blir hon rastlös så ska hon förstås göra allt sånt som hon inte får) så har det gått bra. Joline har kämpat med att ta sig upp i krypställning och blivit förbannad varje gång hon inte fått det att gå som hon vill, så snaaart har vi väl en liten fjärt som kryper efter en vart man än går. Jippii!

Just nu är hela patrasket ut i lekparken. Lillan somnade i vagnen redan före de kom sig ut, så förhoppningsvis har vi en pigg och glad baby här ikväll. Hon har haft svårt att somna på eftermiddagen de senaste dagarna, och det slutar ju aldrig bra.

Jag själv mår faktiskt bättre nu än jag gjorde tidigare idag, jag har druckit flera glas Echinaforce så det har förmodligen hjälpt till. Jag satt dock och kollade på bilder från Myshowrooms senaste event, som jag faktiskt var inbjuden till men förstås inte kunde attenda, och blev istället lite smådeppad. Vaaarför var mina föräldrar tvugna att flytta tillbaks till Finland? Jag har liksom ett helt annat liv i Sverige som jag gärna skulle leva. Eller okej kanske inte ett helt annat liv, och det vill jag ju heller inte ha, men åtminstone en massa roligheter som jag kunde göra vid sidan om mammajobbet. Förhoppningsvis försvinner allt inte ännu på något år. Ja vill också va mé!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria - mamma till Liam ☆

    ja precis, min lillasyster gick vid nio månader! för att hon hade så bråttom att följa efter mig.
    samtidigt gör det inget om det dröjer innan liam börjar krypa. ganska skönt att slippa skynda efter honom när man är på picknick eller liknande :p

  2. Fammo

    Kära Janina, tänk vad gräset är grönt på andra sidan! Livet är inte slutlevat då man är 20 så ta det lugnt och njut av nuet och det fina liv ni har just nu. Möjligheterna kommer vartefter, de kan man inte tvinga sig på. Kram<3

    JANINA SVARAR: Visst, men de möjligheterna jag syftar på finns knappast kvar om 5-10 år, tyvärr! Fast självklart njuter jag av nuet i alla fall.

stats