JANINAS

Mobilbloggar

Apparently är det ingen öm muskel det handlar om (i knew it all along..), högst troligen är det en spricka i nåt revben. För jag har djävulskt ont oavsett vad jag gör, fastän jag pimplar hostmedicin för att inte hosta så gör det lika ont i vänster sida vareenda dag. Kan varken sova på rygg eller vänster sida, kan inte skratta eller hosta utan att vilja dö, SÅ ont gör det.

Jag bokade telefontid med en läkare idag och bad honom kolla på bilderna från röntgen igen, men man kan tydligen inte se sprickor med röntgen så jag får bara lita på att det är så och att det läker om sisådär 4 veckor. Yaay.

Så nu är jag invalid och sjukskriven ett tag till. Försöker vila så mycket som möjligt för när jag rört på mig för mycket vill jag bara gråta. Och det har jag inte ens gjort under någon av  förlossningarna (som jag fixade utan smärtlindring), så då kanske ni förstår hur ont det gör.

Well, well. Nu ska jag nöta lite mer på min högra sida, och hoppas jag kan sova ostört inatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Boa

  Visst borde man kunna se sprickor i revbenen, rätta mig någon om jag nu har helt fel. Men vet att maken haft otaliga sprickor och då har jag för mig att läkaren tom kunde se på bilderna vilka sprickor som var äldre och vilka som var färskare.

  JANINA SVARAR: Men! Alltså hur kan det skilja så mycket mellan olika läkare som ändå är ”på samma nivå” ? Jisses.

 2. josefine

  hade samma problem för 2 vintrar sen. Hostade hostade och hostade. först fick jag hostmedicin, det hjälpte inte ett skit. Sen atibiotika. Hjälpte inte heller. Sen fick jag också såndär astmamedicin. DÅ äntligen blev det lite lättare att andas och hostade inte lika mycket. Sådär lagom försent för då hade jag (som det kändes iaf) hostat sönder ett revben. Det kollades aldrig upp och läkaren mummlade bara nåt om nån sträckning i nån muskel…. Kändes inte så kul när han sa att det skulle ta några veckor innan de slutade göra ont. (svänga sig och ta sig upp ur sängen var en mardröm) nåja, jag överlevde och nu har det redan gått 2 år. :P Det är bara att kämpa på! :) kram

 3. Pamela

  Det låter som nånting jag hade för ett år sedan. Hade hostat i åtta veckor och hade så ont att jag var säker på att ett revben var av! de sa då att man faktiskt kan hosta av ett revben. Jag kunde inte röra mig heller nästan. Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen utan att jag skrek. De röntgade mig och jag fick medeicin mot mycoplasma. Då först gick det om!

 4. Carro

  Jag har oxå haft fruktansvärt ont i revbenen.. Det är en hemsk smärta. Kanske kan de va så som dom misstänkte med mig att du sträck dom. Vet ej hur det funkar eftersom det är ben men läkarn sa till mig att man tydligen kan sträcka dom..

  Hoppas du blir bättre snart :)

 5. Anonym

  Läkarna vid Nkby HVC är, som du säkert märkt, riktigt dåliga. En person som bröt flera revben fick själv peka ut på röntgenbilderna att revbenen var av.

  JANINA SVARAR: Men herregud!!

stats