JANINAS

Mötet med hästen Helu

Igår kväll var jag och Nicolina med min storasyster och hälsade på en häst. Nicolina har varit galen i hästar sen våren, hon tror själv att hon är en häst så det var riktigt roligt att hon fick möjligheten att träffa en riktig.

Hästen Helu var snäll och Nicolina hade med sig morötter som hon gav åt honom. Sen fick hon sitta på hans rygg och gå en liten bit (jag höll i henne hela tiden förstås). 

Det ska bli roligt att se om intresset håller i sig, om hon är en liten hästflicka :) Isåfall ska vi boka ridlektioner när hon blir äldre, och så får jag nog lov att lära mig lite mer om hästar så jag har lite hum om vad det är hon sysslar med, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annu

  Men va myysigt! Jo men Helu är ju en super snäll o go häst så gick säkert super bra!

  Ridning är en super bra sport (säger hästfantasten, hehe) nä men på riktit, för man är ute, man lär sig ta ansvar, man måste kämpa, man blir frustrerad, ibland, o man kan utvecklas helatiden och man KAN slippa billigare undan, för på ridskolor får man låna hjälm säkerhetsväst, häst o sånt.

  Hästar ger massor av glädje o samhörighet (tänker på stallgänget)!

 2. k

  intressant detdärmed ballongerna… Första "riktiga" sak hon lärde sig rita var ballonger och just på en såndär ritplatta!! :)

 3. Anonym

  Ååh, så roligt :D Jag har själv varit en riktig hästflicka, enda problemet som vissa säger är att det är en ganska dyr hobby, fast det är definitivt värt det i mån av möjlighet :)

 4. Karin

  Åh vad roligt! :) Som många andra sagt… ett toppenbra intresse som bland annat uppmuntrar till att ta ansvar och att ta hand om andra. :)Kan ju rekommendera islandshästarna såklart då de är lagom stora och underbara i lynnet och passar både barn o vuxna. :P

 5. Sofia

  Men va roligt! Det är ett jättebra intresse för barn, dom har något roligt att syssla med, samtidigt som dom lär sig ta lite ansvar, hästen är ju trots allt ett levande djur som behöver skötas! Absolut ett intresse att uppmuntra! :)

 6. Sofia

  Voj sötis, hon e nog världens lyckligaste! Att ha hästar som hobby är nog väldigt givande men kan vara mycket dyrt!

  Gott Nytt år, och tack för en härlig blogg <3

stats