JANINAS

Myggorna var glada i alla fall

Åh herregud hörni. Jag fick för mig att jag skulle tvätta tyget till syskonvagnen ikväll, men det där jävla tyget satt fast med tusentals skruvar i vagnen som jag var tvungen att skruva bort för hand, och det var inte lätt! De var fastskruvade på ställen man inte riktigt kom åt och vissa skruvar ville inte komma bort, och jag vet inte hur många svärord jag använde. Seriöst, sådär mycket har jag inte pratar för mig själv på läänge. Nu känns det som att jag hellre köper en ny vagn istället för att skruva dit alla jäkla skruvarna igen. Men myggorna var glada i alla fall! De fick ju suga bäst de ville samtidigt som jag stod och svor.

Förr idag var jag och tjejerna ut på promenad med min mamma. Vi avslutade med att besöka Amalia, en blombutik/inredningsbutik, där de har en massa fina grejer. Jag har aldrig varit dit konstigt nog, men jag blev förvånad över hur mycket fina saker de har där. Tänk att sånt som jag har velat beställa från olika webbutiker som inte levererar till Finland, kan jag kanske hitta här i lilla Oravais. Det hade jag då aldrig trott!

Mamma köpte den här snygga/roliga tavlan åt mig, jag har kollat på likadana flera gånger men har inte hittat någon här i Finland. Jag ska hänga den ovanför spegeln i hallen, den kommer passa riktigt bra i vårt hem med tanke på att det är jag och Daniel som bor där. Höhö.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats