JANINAS

Något nytt

 

Nu har jag blivit tipsad om en grej som faktiskt kan bli riktigt kul!
Det är Li som har startat det här, det handlar om att vara ärliga och på samma gång finna nya unga föräldrar, och hitta ny bekantskap! Roligt är det förstås också :)

 

Hon ställer en fråga på forumet (klicka på bilden), sen ska man svara på frågan i sin blogg, och sen länka till blogginlägget i forumet, så kan alla som vill gå in på bloggen och läsa svaret. Försår ni? Jag är dålig att förklara, men gå in på Li’s blogg, så kan ni läsa mer :) 
Hon är för övrigt också en ung mamma, en riktigt cool en!

Gårdagens fråga:
Ångrar du att du skaffade barn som ung?

Mitt svar var: 
Jag ångrar ingenting! Jag har fått så mycket mer självkänsla och bättre prioriteringar sedan jag fick vår dotter, jag kunde inte vara mer nöjd med mig själv. 
Jag blev gravid med min barndomskompis som jag känner nästan bättre än mig själv, så det fanns inga negativa överraskningar där inte. Han är lika underbar som han alltid varit, och det är nog just för att han är pappan som jag var 110% säker på att jag skulle klara av att föda och uppfostra ett barn när jag var 17 år.
Även om det är dåligt med ekonomin nästan hela tiden, så gör det liksom inget. Vi har det vi behöver, sen är det bara att acceptera läget och tänka på att det inte är länge kvar innan vi blir ”vuxna” och kan arbeta heltid. 

Jag har alltid i smyg drömt om att bli mamma när jag var ung, jag trodde mer att jag skulle bli gravid när jag var typ 18-19, efter att jag gått ut skolan, men det blev inte riktigt som planerat.
Jag blev gravid när jag var 16, förlovade mig under graviditeten och nu bor vi alla tre i en egen lägenhet (vilket vi har gjort sedan jag var gravid).
Nu i höst ska jag börja på med en utbildning, och jag ser LJUST som bara den på framtiden! :)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats