JANINAS

Nån la på locket

Joline har inte spytt sen igår klockan 13 och verkar inte alls må dåligt längre, så imorse la vi barnen i varsin pulka så gick vi ut på en härlig morgonpromenad. Så skönt att solen börjat komma högre upp! När vi kom hem for Daniel iväg till gymmet, samtidigt lagade jag mat. Imorgon är det min tur att gymma. Jag tycker vi har fått en bra rytm på träningen, Daniel har i och för sig varit duktig länge redan men jag trodde det skulle bli mer stressigt än såhär när jag också började gymma. Vi är förstås bara två gånger i veckan, men vi är dessutom på promenad i princip varje/varannan dag. Det hör ju också till träningen!

Medicinen har kickat in och jag har fått mer energi till att orka med vardagen. Men det är en konstig känsla. Jag mår bättre och känner mig gladare, fast samtidigt känner jag ändå att alla problem fortfarande finns kvar. Det känns som att jag lagt på ett lock. Medicinen gör sitt och tar bort ångestet och nedstämdheten, och imorgon klockan 12 är det dags att börja prata.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mirka

  Hej,

  Hittade dej via bloggtoppen, så vackra bilder du har ;)
  Du får gärna komma och hälsa på, på min sida.
  Trevlig fortsättning på kvällen.

 2. Johanna

  Vad skönt att Joline verkar slippa att spy mer.
  Härliga bilder med mycket snö!

  Vad skönt att medicinen hjälper!
  Lycka till imorgon med samtalet! :)

stats