JANINAS

När alla andra sover

Det är bara jag som är vaken just nu, både Nicolina och Daniel sover. Daniel gick och la sig efter att han lagt ut Nicolina på balkongen, och före han somnade ville han att jag skulle ligga bredvid så han skulle få chansen att känna någon spark. Sådär typiskt då att babyn inte alls ville ge några livstecken, fastän jag ätit lunch en liten stund före och dessutom låg på rygg i sängen! Då brukar h*n nog vakna. Men vi har ju hela helgen på oss :)

Jag har kollat färdigt säsong 1 av The city och väntar nu på att säsong 2 ska komma ner, det är ungefär 40 minuter kvar så jag lär nog inte hinna se fler avsnitt före det är dags att väcka mina äsklingar. 

Nu ska jag gå och röra ihop lite hallonkvarg :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats