JANINAS

När det är dags att byta e-mail

En grej som jag tänker på nästan dagligen, men ALDRIG kommer mig för att göra, är att fixa en ny e-post. Jag är förmodligen den sista (snart) 23 åringen som har en så cheezy adress som [email protected]. Hur länge har jag haft den egentligen? Sen jag började blogga om mammalivet typ, alltså sen 2008 – 2009. Då var jag 17 år, och väldigt solt över att vara Nicolinas morsa.

Jag är ju visserligen fortfarande väldigt stolt men det kanske inte behöver märkas precis överallt. Att använda den som blogg-mail går riktigt bra, men när man ska ringa till viktiga personer och de ber om ens e-post känns det faktiskt riktigt pinsamt. Igår ringde jag till en kundtjänst där jag blev betjänad av en kvinna som pratade rikssvenska. ”Kan vi skicka mail till din adress som vi har här i vårt register? Alltså… NicolinasMOSCHA at hotmail.com?” , sen hörde jag hur hon hade svårt att hålla sig för skratt. Det är heeelt förståeligt.

Så jaa, det måste bli dagens to-do. Fixa en ny e-post så jag kan sluta skämma ögonen ur mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. RASA

  Åh. Dedär me att byt e-postadress e ju verkligen ett stort projekt. Min hotmail som jag laga när jag va ELVA år blev hackad fö några år sedan, så ja va helt enkelt tvungen att lag en ny. Efter 10 år me samma e-postadress känns e ju nog som att världen sku gå under. Men gmail(=BÄST!) ha vari så fiffiga att man kan ”koppla ihop” mailadresserna, så att man alltså får alla gamla mail ti den nya mailen också. Ja tänkte att du kanske vila vet de, ifall de e så att du int ha laga en ny epost redan :)

  JANINA SVARAR: Vad smart! Faktiskt så har jag inte bytt ännu, trots att jag till och med skrev här att det var den dagens projekt, haha. Det blir nog gmail då hör jag :)

 2. Louise

  Åh känner igen det där! Har kvar min sen jag var cirka 12 år. Som är extremt fånig och jättesvår för folk att förstå. Nämligen [email protected]. LO- är de två första bokstäverna i mitt förnamn, AN- är det två första i mitt erfternamn, och HERTZOGA-är namnet på mitt gamla fotbollslag. Ingen hör ju vad man säger, och jag måste bokstavera hela mejladressen vilken nästan är ännu krångligare.
  Har vart på väg att byta i flera år, men det är ju så mycket som är registrerat på och med den adressen. Men någon gång snart blir det en ny! :)

  JANINA SVARAR: Haha nej vilken svår! :D Oj den var ju faktiskt snäppet värre än min.. tack för att du gör mig sällskap ;)

 3. sarah

  Haha! Know the feeling!! Jag skapade mitt anonyma namn aslög på sexan. Det namnet hänger ännu med idag…. Som epost adress. Aslog88 hehehe. NU har jag lite börjat skämmas över adressen men ALLA har ju den adressen så skulle vara så jobbigt att byta. Men höödu! Jag började sälja NOSH barnkläder här i höstas och då behövs det email adress och jag nog sett det ena och det andra i epostväg. NicolinasMOSCHA eint i den värsta endan.

  JANINA SVARAR: Tack! Känns tryggt att höra :D

 4. Maria

  jag har haft mela_girl87 som email fram tills det att någon påpekade att mela tydligen är ett könsord (eller nåt i den stilen) på finska… -.- Dock kom användarnamnet från mitt smeknamn jag hade i högstadiet: méla, med långt e… Men det vet ju inte främmande människor.. :D Bortsett från smeknamnet så är de ju ganska ”teini” email-adress ändå, så har ett lite proffsigare nu med för och efternamn, förutom min blogg-email då… :P

 5. Mimmi

  haha hördu, ja vejt precis hur e känns! do e INT enda, å tin adress va nog int na mot min (ja märar, [email protected], ho tänkt ja tå ja va 13!??). har nog två gmail-adresser å men har liksom aldri komi me för att använd dem, he e ju så enkelt me hotmail! men pinsamt ere ju nog ti skriv e på sin CV, haha :D

  JANINA SVARAR: Men lill_mimmi e väl itt na piinot? :D Jomen just ti CV å sånde så sko man nåo behöv en liiti mejr.. vuxen e-mail ;)

stats