JANINAS

När jag inte kunde somna

Jag hade svårt att somna igår kväll, så jag låg och funderade lite på bloggen och kom på en grej som jag inte skrivit om ännu.

Och det var ju då den där deadlinen som jag hade i onsdags. Det var ett inlägg för Sluta Panta som de ville att jag skulle skriva, och HÄR kan ni läsa resultatet. Det skulle vara ett inlägg om hur det är att vara ung och gravid, det skulle vara kring 2500 tecken långt och jag hade förstås hjärnsläpp. Det har jag alltid när jag inte skulle få ha det. Men några av de som redan läst inlägget tycker det var bra skrivet, så jag får väl lyssna på dem och ta åt mig av komplimangerna. Tack tack!

Sen låg jag också och funderade på hur vårt framtida hus ska se ut. Vilket slags bröllop vi ska ha. När jag ska börja studera. Jaa, sånt som jag oftast funderar på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  Det var otroligt bra skrivet! Jag skulle nog inte ljuga om jag sa att du är min största förebild! Du är en enormt härlig person och att läsa din blogg är så enormt värmande. Det kändes verkligen bra att läsa denna text som du skrivit. Jag är själv 19 år och gravid, inte alls lika ung som dig. Men har för tillfället bara berättat för närmaste familjen, föräldrar och syskon och samma på pojkvännens sida. De har alla tagit det jättebra (förvånade mig verkligen!) men sedan vet jag vänner som kommer bli arga och upprörda och säkerligen försvinna. (Tänkte vänta med att berätta ett tag till, men handlar mest om att jag känner en oro över vad folk kommer säga) Att fått läsa din text om dina erfarenheter gör mig gladare och en aning starkare faktiskt.

  Men jag tycker ändå att jag inte är en sån där som bara skiter i allt. Har tagit studenten, med bra betyg och ska söka in till högskola senare. Jag är övertygad om att det finns ungdomar som är värre än mig, trots att jag valt att behålla mitt barn. Det är ju lite tråkigt att folk dömmer alla unga mammor och tror att alla är oansvarliga osv.

  Tack för en underbar blogg och tack för att du delar med dig av ditt liv och dina erfarenheter! Det uppskattas verkligen :) <3

  JANINA SVARAR: Oj tack! Du anar inte hur mycket din kommentar betyder. Lycka till med graviditeten och det kommande barnet! Kram <3

 2. Alexandra

  Jättebra skrivet! Precis sådär är det! Roligt att läsa om någon som varit i samma situation. Vår dotter började skolan i höst och tonårsgraviditeten känns redan nu smått avlägsen, men när jag läste din text kände jag igen mig. Lycka till med kommande studier och med framtiden. Vi har äntligen båda fått ordinariejobb och har börjat planera bröllop och bostadsköp. Det går nog bara man vill. Kram!

  JANINA SVARAR: Tack! :) Roligt att höra om unga föräldrar som hunnit längre. Framtiden känns spännande, ingenting är ju omöjligt :) Kram!

stats