JANINAS

När man inte har något viktigare för sig

.. som att typ ligga i förlossningssalen och utföra livets (kanske) tyngsta uppgift, så kan man slösa bort dagarna på sånt här istället..


Beundra hösten


Gå till lekparken och göra grimaser


Sitta i soffan och förundras över spegelbilden i tv’n, hur tjock man ser ut när man sitter ner (inte för att jag ser smal ut när jag står heller), samtidigt som man..


.. försöker få liv i en unge som inte vaknar ur middagsvilan fastän man lyfter in henne från balkongen och klär av henne

Sen så kan man gå runt hemma och gång på gång sucka över hur trött man är, och se hur länge det tar före resten av familjen tröttnar på en.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nadja

  Åh, vilken fin mage. Vilken tur att jag hittade din blogg i så här spännande tider ;) Lycka till när det är dags. Jag har gått över tiden med alla barn, tänk hur skoj om man hade haft en blogg då :)

 2. Janina svarar

  Elin: Både sidvisningar och antalet unika besökare har ökat på sistone, men faktiskt så hade jag inte särskilt mycket fler unika besökare än vanligt igår bara för att Linn länkat hit :) Besökarantalet (unika) ligger just nu på omkring 2000 per dag, så några hundra fler än för 3 månader sen.

 3. elin

  kommentar nr2: haha, just efter jag ställt min förra fråga gick jag in på linns blogg och ser att hon länkat och skrivit om dig, så nu har iaf din statistik säkert skjutit i höjden om den inte hade gjort det innan! (linnjung.com)

 4. elin

  har din besöksstatistik ökat mycket på sistone? (; tänkte bara om alla andra gör som jag och går in allt fler gånger per dag då vi väntar ivrigt på bebis-nyheter :D

stats