JANINAS

När man inte hinner äta

Tittar in här snabbt för att tipsa er om en grej!

Jag har haft fullt upp hittills idag. Det började med att vi försov oss och vaknade 9:20 (Nicolina börjar förskolan 9), jag antar att gårdagen gjorde alla extra trötta. Daniel förde Nicolina till förskolan och jag började städa som jag höll på med framtill klockan 13 när jag hade inbokat en jobbgrej här hemma (som för övrigt gick suveränt!).

Klockan hann bli 15 innan vi var färdiga och då hade jag inte hunnit äta någon lunch. Jag har lovat att gå till butiken med barnen och köpa godis innan kvällen så jag har varken tid eller ork att ställa mig vid spisen, och inte har vi något i kylskåpet som går snabbt att tillreda heller. Och vad gör jag sånahär gånger då, när jag inte har tid att äta men är hungrig och behöver något ändå?

JO jag blandar en sånhär…

Fitnessguru’s onemeal! En shake ersätter en måltid och funkar kanonbra som t.ex. lunch eller mellanmål. Den innehåller den näring som kroppen behöver och mycket protein. Just nu har jag med smaken madagascar vanilla, men nästa gång kommer jag nog beställa double chocolate. Vanilj är inte riktigt min grej när det gäller drycker. Ni kan läsa mer om produkten HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats