JANINAS

New in

Jag tänkte visa er vad vi köpte åt tjejerna igår, men jag ooorkade inte ta foto på alla kläderna så vi gjorde en film istället. Det gillar ni väl? I filmen visar jag även Nicolinas häst, som någon bad om att få se. 

Jag pratar på dialekt, det hade också någon bett om att få höra så det blev ju som två flugor i en smäll det här. Ni svenskar kanske inte riktigt förstår vad jag säger, men jag har ju inget vettigt att komma med precis så det kanske inte gör så mycket :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Super fina kläder och en super glad tjej. Jag har inga som helst problem med att höra vad du säger. Fortsätt att prata dialekt :)

 2. Anne

  Min mamma är finlandssvenska och jag har tillbringat mina somrar i Karleby och i Öja. Älskar era dialekter och tycker det är roligt att höra hur din skiljer lite från dem jag är van. No måst du själv se hur vacker du är när du skrattar på filmen? Annars får du bara trot ändå! :-D Återkommer alltili hit då du sprider glädje.

 3. matilda

  då är det nog dom som har en mer obegriplig dialekt än du. vilka svenska dialekter tycker du är svårast att förstå?

 4. Janina svarar

  Matilda: Eftersom många finlandssvenskar från längre ner i landet inte ens förstår. Men jättekul att det finns många svenskar som förstår ändå! Då behöver jag inte försöka prata på nåt annat sätt.

 5. matilda

  hur kommer det sig att du tror att "vanliga" svenskar inte förstår vad du säger? i mina sörmlänska öron är bred gotlänska och bred trelleborgsskånska svårare att förstå.

 6. Emma

  Hej, villa bara säga att jag älskar din blogg, och tycker du verkar vara en jättebra mamma + att du verkar vara en underbar person!
  Kram! :)

 7. Anonym

  Du bara MÅSTE blogga om Nicolinas reaktion då hon ser hästen sen! :) Du har bloggat så mycket om hennes häst/lejon liv, så skulle vara roligt att få veta hur glad hon blev :)

 8. Anonym

  oj gud vad jag älskar att se videon!! :) Och Nicolina kommer bli så glad av hästen, den verkade supersöt ju! Snälla kan du filma då hon rider på den och lägga upp den sen? :)

stats