JANINAS

Nicolina bakom kameran


Idag efter att vi besökt pulkbacken blev det lite tråkigt, så då passade jag på att lära Nicolina hur man använder systemkameran. Hon har länge varit intresserad men inte riktigt lyckats ta några bilder eftersom den är så stor, men nu lyckades hon! Hon blev förstås riktigt ivrig och tog foto på allt. Bilderna ovan är några av de tiotals bilderna från dagen, visst är hon duktig? Självklart håller vi koll på henne hela tiden så hon har kamerabandet runt nacken och så att hon är försiktig, men jag tycker ändå det är bra att de lär sig hantera ömtåliga saker och vara försiktiga. Med måtta då förstås.

Kanske detta är en framtida hobby? De sägs ju att äpplet inte faller långt ifrån trädet..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannele

  Det är så kul! Hihi..mina barn brukar låna min gamla kamera och fota runt och dom har lyckats tagit många fina bilder :)

 2. Heidi Hendersson

  Hejsan Janina! Fina bilder din dotter tagit! :)
  Jag undrade om du fått mitt mail jag skickade för någon dag sedan, angående intervjuförfrågan till Elevbladet?

  Mvh
  Heidi Hendersson
  Chefredaktör EBL

 3. Malin

  Hej!

  Tack för en superbra blogg! Jag skulle gärna vilja veta hur du känner att du får ihop vardagen? När blev du gravid och hur har det påverkat dig? Anledningen till att jag frågar är att jag och min sambo har länge tänkt att bilda familj men dessvärre har jag inte gått klart skolan än. I dagsläget är jag 21 år och han är 23. Vi har funderat ganska länge på detta och kommit fram till att sommaren 2014 vore en bra tid för att utöka familjen. Då har jag läst 2/3½ år av min högskoleutbildning samt att vi hunnit jobba ihop en del pengar. Eftersom jag pluggar har jag ingen vidare inkomst mer än ca 5000 kr i månaden samt att jag sommarjobbar. Min sambo däremot har fastjobb på ca 28 000 kr.

  Tidigare har jag alltid sagt att jag ska gå klart min högskoleutbildning och skaffa mig ett fast jobb innan vi bildar familj, men jag börjar tycka att det är alldeles för långt fram nu.. Hur känner du kring detta? Upplever du att det är svårt att få ihop ekonomin/vardagen, samt har du någon erfarenhet av att vara en pluggande mamma? Vore superglad om du kunde svara på mina frågor såsom du har upplevt det.

  Tacksam för svar, kram!

stats