JANINAS

Nicolina på äventyr

Oj oj vilken lite äventyrare vi har. Ikväll när vi var till Citymarket för att handla mat, så försvann mittiallt Nicolina. Hon går alltid på egen hand och vägrar följa med oss, oftast går hon raka vägen till köttdisken och står och stirrar på fiskarna tills det är dags att gå hem, men idag hade hon andra planer.

Hon var som sagt mittiallt spårlöst försvunnen, så Daniel gick iväg för att söka efter henne och i samma ögonblick hördes signalen som kommer när nån i personalen har något meddelande åt kunderna. Jag kände nästan på mig vad de skulle säga så jag höll andan och efter några sekunder kom det..

”Liten flicka kanske 4 år med namn Nockoniina söker sin pappa”

Jag hade svårt att hålla mig för skratt, det var ju så typiskt! Nockoniina, haha. Lilla skitunge! Efter nån minut kom Daniel bärandes på henne, så då var hennes lilla äventyr över och då fick hon nog lov att snällt sitta i varuvagnen bredvid Joline tills vi var färdiga.

Annars så har jag storstädat idag, riktigt ordentligt. Piskat mattorna och även gett soffkuddarna en omgång, sen har jag dessutom dammsugit och torkat golvet på balkongen så nu får det gärna bli vår. För tillfället är det snöstorm och typ 20 cm snö ligger på marken igen, så jag har inte så höga förväntningar.


Bild från idag efter lunchen. Nicolina har blivit så hjälpsam och vill gärna sköta Joline, samt hålla reda på henne så hon inte stoppar något opassligt i munnen. Hon förklarar även redan vad hon får och inte får göra, och så är hon förstås viktig med att vi ska veta att det är hennes bebis ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Alla måste ju få göra sina egna äventyr ibland. ;) Mamma har berättat att jag också försvann en gång, som liten, när vi var och handlade i någon affär i Vasa. Men vi hittade nog varandra till sist. :)

  2. Anonym

    Oj, jag skulle få panik och bli jätte rädd om mitt barn skulle försvinna så där.. Ni är inte rädda att någon ska fara iväg med henne eller att något skulle hända då hon får gå runt själv i stora marketar och ni inte har uppsikt över henne?

    JANINA SVARAR: Vi har nog uppsikt över henne, men när jag skrev att hon går för sig själv så menar jag att hon går före oss, eller efter oss, men vi håller som sagt hela tiden koll på henne. Och joo nog blir man rädd när de mittiallt försvinner, men oftast hittar man ju dem vid godishyllan eller vid leksakerna. Hon hade dock inte varit borta mer än någon minut igår när någon hade fört henne till receptionen, det var en ung kvinna som ”hittat” henne så förmodligen hade Nicolina varit i sin egen lilla värld och trott att den kvinnan var jag, och börjat följa efter henne.

stats