JANINAS

Nicolina videobloggar

Åh Nicolina, finns nog inte någon härligare 5,5 åring än du. Du må göra mig gråhårig mellan varven men OJ så du förgyller mina dagar.

Nicolina är så framåt, social, påhittig, finurlig, humoristisk. Hon älskar att stå i centrum och det hör inte till ovanligheten att hon beordrar oss att lägga upp bilder eller filmer av henne på instagram/facebook. Hon har vuxit upp som första huvudpersonen i denna blogg och hon älskar all uppmärksamhet. Jag blir inte förvånad om hon växer upp och blir en bloggare själv, eller kanske skådespelare. Hon älskar verkligen att bjuda på sig själv!

Ikväll efter tandborstningen ville hon filma sig själv. Videoblogga, som jag förklarade att det heter. Hon visste precis vad hon höll på med och jag känner på mig att det inte var sista gången hon ville låna min telefon för just det ändamålet.

[videofyme id=”8375211″ width=”680″ height=”435″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jonna

  Vilken underbar film!
  Nicolina är verkligen så underbart söt! fler videoblogg inlägg från henne!

  JANINA SVARAR: Videobloggar gör hon så gärna! :)

 2. sara

  åh men jag dör. har följt dig sen starten. vilken underbar människa du skapat, du är en fantastisk person du också!!
  pratar barnen finska? :D kan du flytande finska? kram

  JANINA SVARAR: Men tack fina du! Vad glad jag blir :)
  Nej de pratar inte finska, ännu. Av den enkla orsaken att vi inte heller kan finska ;) Skulle dock gärna kunna! Funderar på att gå en nybörjar kurs nu i höst.. låter töntigt när man ändå är 100% finländare men det är inte helt ovanligt här i trakten :) Kram!

 3. Lotta

  Bästa videobloggen jag nånsin sett!! Vilken naturbegåvning!
  Och jättekul att du börjat blogga riktigt ordentligt igen, du har en av dom bästa bloggarna jag vet :)

  JANINA SVARAR: Vad roligt att du tycker det! :) <3

 4. Amanda

  Haha, fyfan vad söt! Jag älskar barn som pratar finland-svenska just för jag har släkt i Finland som pratar både svenska, finska och finland-svenska. Vad vuxen hon verkar i sitt tal och språk :)

 5. TIDSTJUVEN

  Haha, så härlig Nicolina är! :D Som en liten programledare. Härligt att se hur hon blandar dialekten med standardsvenskan också. Gissningsleken på slutet var bäst. ”Nu ska ni gissa vad jag har i handen. Kanske en björn?” Hahaha :’D

stats