JANINAS

Nicolina <3 vindruvor

Sista teorilektionen gick trögare än vanligt, kanske för att jag var i en helt annan grupp än jag brukar vara? Eller kanske för att det var en lektion som jag borde ha haft tidigare, så det kändes lite som ”old news”? 
Hur som helst, så gick jag därifrån levande, och Daniel väntade utanför dörren – utan att jag ens ringt eller skickat något meddelande, det är vad jag kallar service! :) haha. 

Ikväll har vi bara varit inne och busat med Nicolina, hon har fått äta lite vindruvor med mig också (hon är helt galen i dom)! 
Vi filmade henne för att visa hur ivrig hon blir, men kamerans minne tog slut (eftersom jag hade några gamla filmer av henne på den ännu), så det blev bara en kort film :/ 
Men det är ju bättre än inget!

(Och joo, jag vet att man helst bara ska ge ekologiska vindruvor åt barn, men någon vindruva skadar inte. Dessutom äter hon inte hela vindruvor även fast det ser ut så. Jag äter halva, sen så får hon bita av bitar från andra halvan.)

Hon har även snokat i skafferiet idag. Vi misstänker att hon har märkt var vi ”gömmer” hennes majsbågar, så nu väntar vi bara på att det en dag ska ligga endast en tom majsbåge påse på köksgolvet ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Orsaken till att man ska köpa ekologiska är för att de som inte är ekologiska blir väldigt starkt besprutade, och nuförtiden går det inte att skölja bort "giftet" för det sugs in i själva vindruvan och därför borde inte barn äta dem.

  2. Anonym

    egentligen är det ingen skillnad om man ger ekologiska eller helt vanliga ! Det ända är att om man inte sköljer de ekologiska noggrant kan barnen i värsta fall få mask ! Min lärares pojke fick det när han var 4 år, och det av ekologiska morötter

stats