JANINAS

Nicolinas basilika

Tack för alla värmande kommentarer på detta inlägg! Man tycker ju att det borde vara en självklarhet att inte skriva vad som helst åt människor bara för att man kan vara ”anonym” (som man i själva verket faktiskt aldrig är på internet), men tyvärr finns det många som var tydligen satt på toaletten den dagen när Gud delade ut samvete och respekt.

Anyway. Jag ville visa er vilken fin basilika som står på Nicolinas fönsterbräd, hon har sått den själv! Hon är jättestolt och de flesta som hälsar på och är inne i barnrummet blir väldigt nyfikna på den. Den doftar basilika (daah) och är så fin. Fröna fanns i ett papperskuvert som satt fasttejpat under en Danonino kvargburk, hur smart är inte det då? Mycket smartare än plastfigurerna som man hittar i vissa flingpaket.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. veronica

  Gud vilken snygg lampa ^^ vart har du köpt den? :D måste bara h en sån i min nya lägenhet ^^

  JANINA SVARAR: Den är från IKEA :) Finns i många andra färger också!

 2. Johanna

  Åh så underbart! Kommer ihåg att jag älskade sånt där pysslande när jag var mindre. Framförallt blir det ju något som barnen kan ha roligt åt en längre tid istället för de sekunder de ägnar den lilla lilla plastfiguren i flingorna…
  Hon är en så fin tjej Nicolina!

  JANINA SVARAR: Nicolina är en liten pysslare hon också! :) Så det passade perfekt åt henne.

 3. madde

  Jag vill också odla mina kryddor inne. Men hur bär ni er åt när det inte är sommar och solen skiner hela dagarna? Hade ni plast över först så det blir samma effekt som i ett växthus? :-)

  JANINA SVARAR: Jag har hört att det kan vara rätt knepigt att odla kryddor, så jag vet inte om de där fröna var några slags mirakelfrön för de var bara att lägga under ett jordlager och vattna 1-2 gånger i veckan :) Det finns ju förstås en viss tid på året som passar bäst, så det är väl viktigt att följa den anvisningen också antar jag.

stats